Політика

Стефанішина обговорила з єврокомісаром Варгеї саміт Україна-ЄС і оновлення Угоди про асоціацію в торговельній і секторальній частинах

Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина в ході онлайн-зустрічі з комісаром ЄС з питань сусідства та розширення Олівером Варгеї обговорили оновлення Угоди про асоціацію в торговельній і секторальної частинах, а також поглиблення співпраці з питань мобільності.

Як повідомляє прес-служба Офісу віце-прем'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, зокрема Стефанішина та Варгеї обговорили такі ключові питання, як поглиблення співпраці з питань мобільності, зокрема в рамках Східного партнерства і важливість укладення Угоди про спільний авіаційний простір між Україною і ЄС.

Також сторони обговорили майбутній саміт Україна-ЄС, підтримку України під час пандемії COVID-19 і питання вступу України в Європейський зелений курс.

"Віце-прем'єр зазначила, що в серпні 2020 року уряд направив європейським партнерам позиційний документ щодо участі України в цьому курсі, і розраховує на підтримку ЄС поданих пропозицій", - сказано в повідомленні.

Також Стефанішина та комісар ЄС порушили тему важливості початку дискусії з оновлення Угоди про асоціацію в торговельній і секторальній частинах.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ