Політика

Київ жорстко протидіятиме спробам спецслужб Білорусі чи РФ використати відкритість кордонів України для білорусів, щоб зіпсувати відносини між народами - Кулеба

 Громадяни Білорусі, як і раніше, можуть в'їхати в Україну на законних підставах, незважаючи на запроваджені обмеження на в'їзд іноземців до нашої країни, зазначає міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

"Попри обмеження щодо в'їзду іноземців, український кордон відкритий для громадян Білорусі, які хочуть перетнути його на законних підставах. Водно ми будемо жорстко протидіяти будь-яким спробам спецслужб Білорусі чи Росії використати цю нашу відкритість для того, щоб зіпсувати відносини між білоруським та українським народами", - написав Кулеба на своїй сторінці у Facebook.

Раніше речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко спростував повідомлення Державного прикордонного комітету Білорусі, згідно з яким двох представників Координаційної ради з організації процесу подолання політичної кризи в Білорусі Антона Родненкова й Івана Кравцова затримала українська сторона після проходження прикордонного контролю при в'їзді в Україну з боку Білорусі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ