Політика

Зеленський дивується, чому його запитують не про дороги, які не будувалися роками, а про те, чи не є його поїздки регіонами передвиборчою агітацією

Президент України Володимир Зеленський хотів би, щоб його запитували про будівництво нових доріг в країні, а не про те, чи не є його поїздки регіонами України передвиборчою агітацією на місцевих виборах.

"В якомусь місті ми презентували готову дорогу, якої не було з 1985 року. Було також дуже схоже запитання - ми презентували дорогу, на якій грабували країну, починаючи від самого початку, з 90-х. І з приводу цієї дороги мені задали схоже запитання. Я думав, що буде питання саме про цю дорогу, на якій ми стояли, але поруч стояв хтось із депутатів від "Слуги народу", у нього був журнал "Зе Команда", і було питання, чи не здається мені, що я займаюся передвиборчою кампанією", - сказав він на брифінгу в четвер під час робочої поїздки в Кіровоградську область.

Зеленський зазначив, що у всіх регіонах України триватиме будівництво сучасних шкіл і відповідної інфраструктури в них, зокрема спортивної, лікарень.

"Щоб у кожній області були нормальні парки, чиста питна вода, нормальний транспорт з кондиціонуванням. Це, щоправда, справа місцевої влади, ми до цього не маємо стосунку, але точно будемо пропонувати. Якби у всіх міських влад були вказівки від народу, який їх вибирає ... Тому що в обласної влади будуть (вказівки - ІФ) від президента - ми поставили такі завдання", - зазначив він.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ