Політика

Кличка на виборах мера Києва готові підтримати 41% тих, хто визначився з вибором, Пальчевського - 9%, Попова - 8% - соцопитування Центру Разумкова

 Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, 41,2% тих, хто має намір узяти участь у виборах і визначився з вибором, проголосували б за нинішнього мера Києва Віталія Кличка, свідчать результати опитування соціологічної служби Центру Разумкова, що проводилася з 24 липня по 2 серпня.

За Андрія Пальчевського готові проголосувати 9,1% тих, хто визначився, за представника партії "Опозиційна платформа - За життя", екс-мера Києва Олександра Попова - 8,3%, за народного депутата фракції "Слуга народу" Ірину Верещук - 6,2%, за телеведучого, представника партії "Голос" Сергія Притулу - 5,5%.

За лідера партії "Сила і честь" Ігоря Смешка проголосували б 4,6%, за екс-мера Києва Олександра Омельченка - 3,9%, за представника "Партії Шарія" Михайла Добкіна - 3,2%, за народного депутата фракції "Європейська солідарність" Олексія Гончаренка - 3,1%. Решта претендентів на посаду міського голови Києва набрали б менше ніж 3% кожен.

2,5% із загальної кількості опитаних проголосували би проти всіх, а 8,3% не змогли відповісти.

Під час дослідження методом інтерв'ю "face-to-face" за місцем проживання було опитано 2019 респондентів віком від 18 років. Теоретична похибка не перевищує 2,3%.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ