Політика

Кравчук вважає важливим питання розведення сил сторін на Донбасі, але до нього повинна бути готова інша сторона

Глава делегації України в Тристоронній контактній групі (ТКГ), перший президент України Леонід Кравчук вважає за необхідне працювати над розведенням сил уздовж всієї лінії розмежування на Донбасі, але поки відзначає серйозні труднощі в реалізації цього завдання і необхідність готовності до цього іншої сторони.

"Як людина, яка знає, скільки сил там стоїть і на тому боці, і на нашій стороні, можу сказати твердо, що для розведення на всій території, де потрібно повністю відвести сили, щоб раптово хтось не спровокував, за три, чотири, п'ять днів це питання не буде вирішене. Я хочу сказати, що це питання зараз на першому місці в порядку денному, як домогтися тих домовленостей, які прийняті. Інше питання, що вже є спроби піддати ревізії, є сумніви в декого, але сумніви - це не проблема. Не треба їх боятися, головне - діяти постійно, системно", - сказав Кравчук в ефірі телеканалу "112 Україна" у вівторок.

Глава української делегації в ТКГ зазначив, що для вирішення цього завдання необхідна готовність не тільки України, а й протилежної сторони.

"Тому що це - рух назустріч. Я не знаю поки намірів тієї сторони", - зазначив Кравчук.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ