Політика

У рейтингу партій на виборах до міськради Києва лідирує "Євросолідарність" і "Слуга народу"

Лідерами електорального рейтингу політичних сил на виборах до міської ради Києва є партії "Європейська солідарність", за яку віддали б голоси 19,8% тих, хто визначився і має намір голосувати, та партія "Слуга народу" (19,3%), свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг" 26-27 липня 2020 року.

Згідно з даними дослідження, за партію "Європейська солідарність" віддали б голоси 19,8% тих, хто визначився і має намір голосувати. Далі в рейтингу йде партія "Слуга народу" з результатом 19,3% і партія "УДАР" - 17,1%.

За партію "Опозиційна платформа - За життя" проголосували б 8,0% таких опитаних, партію "Батьківщина" - 5,7%, Партію Шарія - 5,0%, партію "Голос" - 4,6%, партію "Перемога Пальчевського" - 4,5%, партію "Сила і честь" - 3,0%, партію "Свобода" - 2,5%. Рейтинг інших політичних сил - менше ніж 2%. Не змогли визначитися з вибором близько 11% опитаних.

Так, із серпня минулого року рейтинг партії "Слуга народу" має стабільну негативну динаміку, рейтинги партій "Європейська солідарність" і "УДАР" - позитивну.

Під час дослідження методом CATI (computer - assisted telephone interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера) було опитано 2000 жителів Києва віком від 18 років і старше. Вибірка репрезентативна за віком, статтю. Похибка репрезентативності дослідження не перевищує 2,2%.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ