Політика

Гончаренко називає призначення Кравчука в ТКГ поганим знаком

Призначення першого президента України (1991-1994) Леоніда Кравчука головою української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі (ТКГ) є поганим знаком, заявив народний депутат фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко.

"Кравчук на чолі нашої делегації в ТКГ у Мінську - безперечно поганий знак. Леонід Макарович, при всій повазі до нього як до першого президента, за останній час неодноразово підтвердив фразу про те, що з політики потрібно вчасно піти", - сказав Гончаренко в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" в четвер.

Нардеп вважає, що Кравчук має зв'язки з головою політради партії "Опозиційна платформа - За життя", народним депутатом Віктором Медведчуком, а отже, і з президентом РФ Володимиром Путіним, що може, на думку депутата, привести до здачі державних інтересів.

"Кравчук має зв'язки з Медведчуком, а отже, і з Путіним. Тому його призначення може означати перемогу тієї групи, що хоче досягти "миру за всяку ціну". Тобто за рахунок здачі інтересів України і нашої повної капітуляції. Боюся, що тепер ТКГ у Мінську може перетворитися на ліквідаційну комісію нашої державності. Цього ми, звісно, не можемо допустити", - додав Гончаренко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ