Політика

Україна розраховує на сприяння Франції в тому, щоб спонукати Москву до припинення війни та деокупації українських територій - Кулеба

Україна розраховує на конструктивну роль Франції в сприянні тому, щоб РФ займала таку ж конструктивну позицію і так само була налаштована на рух уперед із метою припинення війни та деокупації українських територій, заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

"Нам необхідно рухатися вперед. Ми розраховуємо на конструктивну роль Франції в сприянні тому, щоб РФ займала таку ж конструктивну позицію і так само була налаштована на рух уперед із метою припинення війни та деокупації наших територій", - сказав він на спільному із главою МЗС Угорщини брифінгу за результатами четвертого засідання Спільної міжурядової українсько-угорської комісії з питань економічного співробітництва в Києві в четвер.

Як повідомлялося, в п'ятницю відбудеться відеоконференцзв'язок президентів Росії та Франції Володимира Путіна й Еммануеля Макрона, під час якого вони обговорять і ситуацію в Україні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ