Політика

Порошенко 17 червня візьме участь у зустрічі лідерів ЄНП з питань Східного партнерства

Голова політичної партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко прийняв запрошення президента Європейської народної партії (ЄНП) Дональда Туска взяти участь у зустрічі лідерів ЄНП із питань Східного партнерства 17 червня 2020 року.

Як повідомляє прес-служба "Європейської солідарності" у п'ятницю, під час заходу лідери обговорять шляхи посилення співпраці між ЄС та країнами Східного партнерства, поглиблення інтеграції ЄС з асоційованими країнами, а також обміняються думками щодо розвитку ситуації безпеки в регіоні і внутрішньополітичних та економічних процесів у країнах регіону.

Як очікується, у своєму виступі Порошенко поінформує учасників саміту про актуальні виклики, що стоять перед Україною у зв'язку з триваючою російською агресією, пандемією коронавірусу та її соціально-економічними наслідками, а також висловить своє бачення майбутнього розвитку відносин між Україною та ЄС. Особливу увагу політик має намір приділити стану дотримання верховенства права та незалежності правосуддя в Україні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ