Політика

Україна розраховує на відновлення повноцінної підтримки Угорщиною України в НАТО

Україна розраховує на те, що повноцінну підтримку Угорщиною України в НАТО буде відновлено, заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

При цьому під час прес-конференції в Будапешті у п'ятницю після зустрічі з міністром зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини Петером Сійярто він зазначив, що немає жодних об'єктивних підстав для того, щоб між Україною та Угорщиною існували якісь істотні проблеми.

"Я хочу наголосити лише одне, що немає жодних об'єктивних підстав для того, щоб між Україною та Угорщиною існували якісь істотні проблеми. Й ми маємо перегорнути цю сторінку, ми повинні знайти всі рішення, вигідні нашим країнам, і надалі підтримувати одне одного в усіх можливих форматах. Ми розраховуємо на те, що буде відновлено повноцінну підтримку Угорщиною України в НАТО", - сказав Кулеба.

За словами міністра, Угорщина завжди може розраховувати на підтримку її ініціатив у Центральній Європі з боку України, оскільки Україна також належить до великої сім'ї центральноєвропейських держав.

"І ми налаштовані працювати на результат, на позитивний результат, коли обидві наші країни виграватимуть від співпраці, а не програватимуть від конфронтації", - наголосив Кулеба.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ