Політика

Тимошенко: Потрібно запустити громадський транспорт і дати людям можливість працювати

Подвійні стандарти влади потрібно припинити і дати можливість громадянам працювати та користуватися послугами громадського транспорту, заявила голова партії "Батьківщина" і однойменної парламентської фракції Юлія Тимошенко.

"Верховна Рада відсьогодні по суті виходить із карантинного режиму. Знімаються всі обмеження на проведення засідань. Але чому для Верховної Ради, яка щоразу ухвалює лобістські закони, майже зняли карантин, а для країни він триває? Люди не можуть громадським транспортом дістатися до роботи, вони не можуть нормально жити, працювати, заробляти для своїх сімей гроші, - обурилася Тимошенко під час брифінгу в парламенті у понеділок.

Політик зазначила, що команда "Батьківщини" звернулася до влади з вимогою зробити все можливе, щоб люди мали можливість повернутися до роботи у звичайному режимі.

"Якщо Верховна Рада вийшла з карантину і працює у звичайному режимі, всупереч постанові уряду, то, безумовно, треба також досить прискорено дати можливість людям нормально працювати та пересуватися. Ми наполягатимемо на цьому, тому що далі це вже перетворюється на абсурд. Коли ресторани депутатів працюють, а будь-які заклади, що належать малим підприємцям, - ні. Коли Верховна Рада працює на повну потужність, а всім іншим це заборонено робити. Подвійні стандарти потрібно припиняти" - наголосила Тимошенко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ