Політика

Шмигаль очікує після завершення карантину засідання українсько-італійської ради з економічного співробітництва і проведення спільного бізнес-форуму

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль очікує в 2020 році після завершення карантину засідання українсько-італійської ради з питань економічного співробітництва та проведення спільного бізнес-форуму.

"Після того як завершиться карантин, ми очікуємо засідання українсько-італійської ради з питань економічного співробітництва та проведення спільного бізнес-форуму в рамках візиту в Україну прем'єр-міністра Італії Джузеппе Конте цього року", - наводить слова Шмигаля прес-служба уряду за результатами зустрічі з послом Італії в Україні Давіде Ла Чечіліа і делегацією представників італійських компаній, що працюють в Україні.

Посол, у свою чергу, додав, що Україна становить інтерес для інвестицій.

"Італія є одним із перших комерційних партнерів України на світовому та європейському рівні, і ми поставили собі мету збільшити інвестиції та поглибити економічну співпрацю", - сказав Чечіліа.

Зазначено, що сторони домовилися активізувати співпрацю в різних сферах економіки, зокрема в розвитку енергетики, агробізнесу та інфраструктури.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ