Політика

85 осіб перебувають на обсервації в закладах Києва - Кличко

У Києві на обсервації в закладах, які підготувало місто, перебувають 85 осіб, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"Хотів також повідомити, що на сьогодні в столиці на обсервації в закладах, які підготувало місто, перебувають 85 осіб. Це - особи, які повертаються із-за кордону. Лише за минулу добу аеропорт "Бориспіль" прийняв декілька рейсів. Велика частина людей, які прибули до України, перебувають на двотижневій самоізоляції вдома. Для контролю її дотримання використовують додаток "Дій вдома". А частина людей - на обсервації на базах столиці", - сказав він під час онлайн-брифінгу в середу.

Кличко зазначив, що зокрема 74 людини - українці, які прибули з Маямі, Ніцци та Італії - перебувають у санаторії "Жовтень", і 11 осіб - у конгрес-готелі "Пуща".

За словами мера, більшість людей, які перебувають на обсервації в Києві - це українці, проте також є громадяни Швеції, Франції, Великої Британії, Італії та Кіпру.

"Зазначу, що киянам, які потрапили на обсервацію в інших регіонах України, міська влада забезпечує повернення до столиці. Цього понеділка 18 киян повернулися додому з Одеси після двох тижнів обсервації", - наголосив Кличко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ