Політика

"Євросолідарність" зареєструвала законопроект про додатковий захист лікарів і закликає ухвалити його у п'ятницю - Геращенко

Народні депутати з "Європейської солідарності" зареєстрували законопроект, спрямований на додатковий захист медичних працівників, і наполягають на його розгляді в п'ятницю на позачерговому засіданні Верховної Ради, повідомила співголова фракції Ірина Геращенко.

"Наша фракція сьогодні зареєструвала законопроект про додатковий захист лікарів. Ми наполягаємо, щоб цей закон було ухвалено на позачерговій сесії в п'ятницю і збираємо підписи під цією ініціативою", - написала Геращенко на своїй сторінці у соцмережі Facebook у середу.

"Для "Європейської Солідарності" захист медиків наразі є пріорітетом номер один. По-перше, Фонд Порошенка, наша команда вже передали лікарням тисячі необхідних захисних костюмів (до речі, дуже приємно було отримати зворотній зв’язок від медиків, які задоволені якістю цих костюмів). Також знаю, що велику благодійну допомогу лікарням в усіх регіонах наразі передає корпорація "Рошен", - зазначила вона.

По-друге, пише парламентарій, "Євросолідарність" наполягла, щоб у зміни до держбюджету була закладена норма про страхування лікарів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ