Політика

Профільний комітет ВР розгляне "банківський" законопроект 21 квітня - нардеп Железняк

Парламентський комітет з питань фінансів, податкової та митної політики розгляне схвалений у першому читанні законопроект №2571-д "Про удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності" на позачерговому засіданні, яке відбудеться 21 квітня в режимі відеоконференції.

"Вже офіційно: 21 квітня, у вівторок, відбудеться засідання нашого комітету з єдиним питанням порядку денного - закон про банки", - написав на своїй сторінці у Facebook заступник голови комітету, народний депутат фракції "Голос" Ярослав Железняк.

На підтвердження своїх слів він проілюстрував своє повідомлення скан-копією порядку денного, згідно з якою засідання розпочнеться о 10:00, а доповідачем на ньому буде голова комітету Данило Гетманцев.

Як повідомлялося, Верховна Рада 30 березня проголосувала в першому читанні за законопроект №2571-l про банківську діяльність, ухвалення якого є однією з двох умов укладення нової угоди з Міжнародним валютним фондом. До другого читання до законопроекту було подано 16 тис. 572 поправки, що стало абсолютним рекордом в історії українського парламентаризму. Пізніше Гетманцев повідомив про відхилення комітетом 4 тис. 770 з цих поправок.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ