Політика

Профільний комітет рекомендує ВР підтримати в цілому зміни до регламенту про особливий механізм розгляду законопроектів у другому читанні - нардеп

Регламентний комітет рекомендує парламенту ухвалити в другому читанні та в цілому законопроект "Про внесення змін до регламенту Верховної Ради щодо протидії зловживанням правами народних депутатів у ході законодавчої процедури" (№1043), заявляє член комітету, один з авторів законопроекту Павло Фролов (фракція "Слуга народу").

"Комітет рекомендував Верховній Раді ухвалити законопроект у другому читанні та в цілому", - повідомив Фролов агентству "Інтерфакс-Україна".

За його словами, комітет врахував його редакційну поправку про запровадження особливої процедури розгляду законопроектів у другому читанні.

"Ще у серпні-вересні 2019 року заклали механізми протидії поправочному спаму. Не ставили... законопроект 1043 для ухвалення його в цілому, сподіваючись на добру волю депутатів. Але після 16000+ поправок до проекту про банки у всіх увірвався терпець. Для їх розгляду за чинним регламентом треба майже два роки, або 40% усієї каденції Верховної Ради. І ось у четвер, 16 квітня о 13:00 будемо його розглядати", - написав Фролов у Facebook.

Як повідомлялося, законопроект №1043 "Про внесення змін до регламенту Верховної Ради щодо протидії зловживанням правами народних депутатів у ході законодавчої процедури" був зареєстрований у ВР 28 серпня 2019 року й ухвалений у першому читанні 10 вересня минулого року.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ