Політика

Порошенко пропонує Шмигалю організувати повітряний міст із Китаєм для постачань медичних матеріалів

П'ятий президент України, народний депутат Петро Порошенко пропонує прем'єр-міністру України Денису Шмигалю організувати повітряний міст із Китаєм для постачань медичних матеріалів для боротьби з коронавірусом.

"Я сьогодні звернувся до прем'єр-міністра для того, щоб був організований повітряний міст між Китаєм та Україною", - сказав Порошенко журналістам після засідання погоджувальної ради керівників фракцій і груп парламенту в четвер.

За його словами, у такий спосіб можна буде безперебійно доставляти в Україну з Китаю апарати штучної вентиляції легень, захисні костюми, маски, і все необхідне для боротьби з коронавірусом.

Порошенко також повідомив, що погоджувальна рада підтримала його пропозицію про те, щоб депутати увійшли в антикризовий штаб.

"Я вніс пропозицію увійти до антикризового штабу... і під керівництвом прем'єр-міністра, за участю голови Верховної Ради, представництва Офісу президента, керівників або лідерів політичних фракцій і партій парламенту цей антикризовий штаб напрацьовуватиме не лобістські проекти, які хотіли включити в ці законопроекти, а робитиме те, що захистить людей, і захистить країну", - сказав він.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ