Політика

Депутатів від "Слуги народу" попросили залишатися в Києві на час дії карантину, щоб у будь-який момент вони могли зібратися на позачергове засідання ВР - Корнієнко

Народних депутатів фракції "Слуга народу" попросили на момент дії карантину залишатися в Києві для того, щоб у будь-який момент парламент міг зібратися на позачергове засідання, заявив перший заступник голови фракції Олександр Корнієнко.

"Зараз відбувається засідання фракції, на якому ми з депутатами обговорюємо, як саме ми будемо це робити (працювати під час карантину - ІФ). Найімовірніше, буде так званий режим "повного чергування в місті". Ми попросили депутатів фракції залишатися в Києві, нікуди не їздити Україною через обмеження, які ввів Кабмін, і для того щоб бути готовими в будь-який момент зібратися на позачергове засідання для ухвалення додаткових законопроектів щодо протидії епідемії", - заявив Корнієнко у вівторок на брифінгу у Верховній Раді.

Перший заступник голови фракції зазначив, що такі законопроекти вже готує комітет парламенту з охорони здоров'я та економічні комітети, і найближчим часом їх запропонують на розгляд Верховної Ради.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ