Політика

Пристайко: Розмови з президентом про мою відставку поки що не було

 Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко повідомив, що президент України Володимир Зеленський не обговорював із ним його можливу відставку з посади.

"Дев’ять місяців тому, трохи навіть більше, коли президент Зеленський запропонував мені стати міністром закордонних справ, у нас була з ним домовленість про те, що наша розмова час від часу відновлюватиметься про те: ми продовжуємо працювати далі, чи нам треба розійтися... Розмови, яка б сказала "слухай, давай ми завершуватимемо", - поки що не було", - сказав він на прес-конференції з міністром закордонних справ Швеції Анн Лінде в Києві у понеділок.

За словами міністра, у нього залишилося багато нереалізованих планів, але він готовий до відставки, якщо в його "послугах більше немає потреби".

"Справді, є достатньо інформації, і це активно обговорюється, і не лише моє прізвище, а й усіх інших міністрів, зокрема прем'єр-міністра. Я гадаю, що ми достатньо разів сказали, що ми готові до відставки. Питання в тому: ми пообіцяли служити народу України, нас запросив президент Зеленський, і якщо у наших послугах більше немає потреби, ми готові продовжувати займатися чимось іншим: жодної трагедії тут немає", - зазначив Пристайко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ