Політика

Депутати розглянули понад 550 поправок до законопроекту про ринок землі

Народні депутати України в середу продовжують розглядати в другому читанні законопроект №2178-10 "Про внесення змін до деяких законів про обіг земель сільськогосподарського призначення".

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", голова аграрного комітету парламенту Микола Сольський (фракція "Слуга народу"), який представляв законопроект і пояснює поправки, сьогодні перебуває не за трибуною, як зазвичай, а на своєму місці в залі засідань. Перед початком продовження розгляду законопроекту він попросив дозволу у своїх колег "працювати з місця, оскільки у нього пошкоджена нога".

Станом наразі депутати розглянули вже понад 550 поправок до законопроекту.

Кожен автор поправок із фракції "Опозиційна платформа - За життя" нагадує, що необхідно провести всеукраїнський референдум і дізнатися думку українських громадян, чи згодні вони на введення ринку землі. Після кожного виступу щодо поправок члени фракції скандують "референдум".

Як повідомлялося, фракції "Опозиційна платформа - За життя" і "Батьківщина" виступають проти введення ринку землі без проведення всеукраїнського референдуму з цього питання.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ