Політика

У "Слузі народу" пояснили, чому не відреагували на пропозицію направити делегацію до Москви на парад

Народний депутат із фракції "Слуга народу" Святослав Юраш вважає, що фракція не зобов'язана реагувати на різні ініціативи, зокрема на пропозицію співголови "Опозиційної платформи - За життя" ("ОПЗЖ") Вадима Рабіновича створити парламентську делегацію для участі в параді на 9 травня в Москві.

"У Верховній Раді постійно з'являються ініціативи різноманітного типу і реагувати на всі підряд досить складно і не варто. "Слугу народу" обрали для того, щоб ми працювали, голосували і щось змінювали, а не реагували на всі заяви цього світу. Через це ми і не надали реакції на цю тему", - заявив Юраш у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

Він додав, що інші фракції, які відреагували на пропозицію Рабіновича сформувати делегацію Верховної Ради для участі в параді на 9 травня, мають на це повне право.

Водночас Юраш переконаний, що співголова "ОПЗЖ" має право висувати ініціативи, а судити його за це будуть його виборці. Сам депутат ідею свого колеги категорично не підтримує.

"Під час того, коли нашу країну, її Крим і її Донбас окуповує РФ, резонно це? Я вважаю ні. Нехай висновки на цю тему робить виборець Рабіновича", - сказав Юраш.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ