Політика

Перший заступник голови фракції "Слуга народу" Корнієнко: Наша позиція - "особливий статус" ОРДЛО до Конституції не вписувати

У партії "Слуга народу" залишаються на позицій не закріплювати в Конституції України особливий статус окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО), заявив керівник партії, перший заступник голови однойменної фракції Олександр Корнієнко.

"Наша позиція та позиція президента Володимира Зеленського - особливий статус до Конституції не вписувати. І обидва проекти закону (першого варіанту і доопрацьованого, а пізніше відкликаного, про внесення змін до Конституції щодо децентралізації - ІФ) були без будь-якого "особливого статусу", - сказав Корнієнко в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Відповідаючи на запитання, як просувається робота над текстом нового законопроекту "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей", він нагадав, що Верховна Рада продовжила дію закону "Про особливий порядок місцевого самоврядування в ОРДЛО" до 31 грудня 2020 року включно.

"Чекаємо зовнішньополітичного сигналу від президента", - сказав Корнієнко.

Повний текст інтерв'ю Корнієнка буде розміщено на сайті агентства "Інтерфакс-Україна".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ