Політика

Нардеп Наливайченко наполягає на відстороненні Гончарука з посади за нарахування собі високих премій

Народний депутат із фракції "Батьківщина" Валентин Наливайченко вважає, що прем'єр-міністра України Олексія Гончарука та його команду необхідно відсторонити від виконання обов'язків за нарахування собі премій.

"Нарахування величезних премій чиновникам незаконно, і персональну відповідальність за це несе прем'єр", - сказав Наливайченко журналістам у кулуарах Верховної Ради у вівторок, коментуючи нарахування окремим міністрам та їхнім заступникам премій великих розмірів.

На переконання народного депутата, Рахункова палата має перевірити підстави такого нецільового використання державних коштів - "а коли в країні існує заборгованість із виплат зарплат, пенсій та інших соціальних виплат - поготів".

"Ми не хочемо бачити прем'єр-міністром людину, яка не має жодної програми розвитку економіки, наповнення Пенсійного фонду та підвищення зарплат... Наполягаю на усуненні такого прем'єра з посади разом із усіма його міністрами, які нічим, окрім власного збагачення за 4,5 місяця, не відзначилися", - зазначив депутат.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ