Політика

Зеленський обіцяє інвесторам уникати необдуманих ретроспективних змін законодавства

Президент України Володимир Зеленський виступає проти необдуманих і невиважених ретроспективних змін законодавства, які погіршують умови ведення бізнесу в країні

Про це глава держави заявив на брифінгу у Вільнюсі в середу після зустрічі з президентом Литви Гітанасом Науседою.

"Я ще раз хочу підтвердити: я і моя команда не будемо робити ніяких необдуманих і невиважених кроків, щодо ретроспективних змін у нашому законодавстві, які б погіршували умови ведення бізнесу в країні", - заявив Зеленський.

"Ми поважаємо будь-якого інвестора, який вже працює в нашій країні. Це стосується всіх, незалежно від сектора і напряму бізнесу, починаючи з ресторанного і до сектора "зеленої" енергетики", - додав президент.

Він зазначив, що в Івано-Франківській області в середу відкривається друга литовська сонячна електростанція (СЕС литовської Modus Grupe в с.Залуква на 14 МВт - ІФ).

"Приємно, що литовські компанії не тільки не йдуть з українського ринку, але і продовжують розвивати інвестиційні проекти", - сказав Зеленський.

За його словами, Україна очікує значної активізації інвестиційної діяльності.

"Ми робимо ставку на вдосконалення механізмів державно-приватного партнерства, що є одним з інструментів залучення додаткових інвестицій в державний сектор економіки", - заявив глава держави, нагадавши про нещодавно ухвалений закон "Про концесії".

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ