Політика

Скороход і Поляков виключені з фракції "Слуга народу"

Народних депутатів Анну Скороход та Антона Полякова виключили з фракції "Слуга народу", повідомив їхній колега Олександр Дубінський.

"Виключили Полякова та Скороход. Проголосували більшістю за НЕ виключення 2 кнопкодавів", - написав він у своєму Telegram-каналі.

Інформацію про ухвалення такого рішення на засіданні фракції у п'ятницю підтвердив журналістам заступник голови фракції Олександр Корнієнко.

"Їх виключили за порушення домовленостей щодо спільної позиції стосовно тих питань, за якими фракція виробила спільну позицію", - сказав Корнієнко.

Коментуючи рішення фракції, нардеп Скороход сказала: "Тепер ми можемо без переслідувань говорити те, що ми думаємо, і голосувати дійсно за програму президента, а не за ті закони лобістські, які нам пхають під гаслами та під егідою законів президента. Ми ніколи не йшли проти президента, ми навпаки завжди його підтримували, і продовжуватимемо його підтримувати".

Нардеп також назвала смішними обвинувачення у тому, що вона з чоловіком нібито хотіли дати хабара парламентаріям.

"Це мені взагалі смішно чути... Які хабарі, хлопці? Мені зараз розповіли, що я пропонувала по $3 тис. Тут зарплати по 5 тисяч на конвертах, а ви говорите $3 тисячі за рішення в комітеті? Не смішіть мене", - сказала Скороход.

У свою чергу Поляков стверджує, що обвинувачення фракції необґрунтовані.

"Жодних доказів, що я не гірше за всіх голосую або не так голосую, або прогулюю засідання надано не було. Це абсолютна маячня. Коли я поставив на голосування рішення, про те щоб виключити "кнопкодавів", якщо ми така чесна фракція "Слуга народу" і ми обіцяли у меморандумі перед виборами. Поставили на голосування – лише 10-15 осіб підтримали це рішення, тобто фракція дозволяє далі "кнопкодавів". Конкретних доказів чому я не відповідаю, крім того, що я написав у своєму Telegram-каналі немає", - сказав нардеп.

Поляков обвинуватив голову фракції "Слуга народу" Давида Арахамія в тому, що той спочатку говорить про важливість особистої позиції, а потім виключає людей із фракції.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ