Політика

Комітет асоціації Україна-ЄС у торговельному складі 18-19 листопада обговорить модернізацію Угоди про асоціацію

Комітет асоціації Україна-ЄС у торговельному складі на засіданні 18-19 листопада в Брюсселі обговорить питання перегляду Угоди про асоціацію, повідомив торговий представник - заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Качка.

"У нас буде комітет асоціації в торговельному складі 18-19 листопада, це буде перша можливість обговорити це питання. Думаю, більше можна буде сказати після цього комітету", - сказав Качка журналістам на конференції "Торгові війни: мистецтво захисту" в четвер.

За словами віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитра Кулеби, українська сторона готова ініціювати перегляд тарифних квот у цьому діалозі.

"Ми готові порушувати всі питання, у нас відкритий діалог", - сказав Кулеба, відповідаючи на запитання журналістів про готовність України ініціювати обговорення перегляду тарифних квот під час обговорення модернізації угоди з ЄС.

"Моє спілкування за останні два дні в Брюсселі показало, що з нами готові обговорювати будь-які питання", - зазначив він.

"Я завжди наголошую: не можна говорити, що ми отримаємо суперумови за всіма позиціями. Це торгівля, вона має бути збалансованою, ми маємо враховувати інтереси наших партнерів з ЄС, одночасно захищаючи наші інтереси", - додав віце-прем'єр.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ