Політика

Екс-нардеп Левченко заявив про вихід зі "Свободи"

Народний депутат VIII скликання Юрій Левченко повідомив, що сьогодні, 5 листопада, вийшов з партії "Всеукраїнське об'єднання "Свобода".

"Хочу повідомити, що я не йду з суспільно-політичного життя України. Запевняю, що я не збираюся бігати по різних партіях. Навпаки, я планую взяти відповідальність на себе і на нашу команду", - сказав Левченко в відеозверненні, опублікованому на його сторінці у Фейсбуці.

Зі свого боку прес-служба партії ВО "Свобода" повідомила, що задовольнила заяви про вихід з партії кількох людей і чекає складання мандатів.

"Політвиконком "Всеукраїнського об'єднання "Свобода" задовольнив заяви народного депутата України VIII скликання Юрія Левченка і депутатів Київської міської ради Святослава Кутняка і Прохора Антоненка про вихід з лав ВО "Свобода". - сказано в повідомленні на сторінці в Фейсбуці.

Зазначається, що в партії очікують заяви Святослава Кутняка і Прохора Антоненка про складання повноважень депутата Київської міської ради в зв'язку з припиненням членства в ВО "Свобода", від імені якого вони були обрані.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ