Політика

Новий закон про столицю буде ухвалено до кінця року, вважають у "Слузі народу"

Новий закон "Про місто Київ - столицю України" (законопроект №2143-3) буде ухвалено до кінця цього року, вважає голова підкомітету з питань місцевого самоврядування та органів самоорганізації населення комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Дмитро Гурін (фракція "Слуга народу").

"Я думаю, що це буде в цьому році", - сказав Гурін журналістам у понеділок у Києві, після засідання робочої групи з підготовки до другого читання законопроекту.

Він зазначив, що до цього законопроекту до другого читання запропоновано більше ніж тисячу правок.

"Ми розуміємо, що підгрупи працюватимуть стільки, скільки необхідно... я думаю, що це кілька тижнів. І потім у нас ще підкомітет, на якому ухвалюватиметься рішення, і комітет, на якому ми ухвалюватимемо остаточне рішення стосовно редакції до другого читання", - сказав депутат.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на засіданні робочої групи з підготовки законопроекту №2143-3 до другого читання було ухвалено рішення створити кілька підгруп, які працюватимуть над текстом законопроекту до другого читання.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ