Політика

Нардепу Шевченку в "Слузі народу" рекомендували не спілкуватися з російським телеканалом

Народному депутату України Євгену Шевченку у фракції "Слуга народу" не рекомендували виступати на російському телеканалі, заявляє перший заступник голови фракції Олександр Корнієнко.

"Чи була у нас заборона на рівні фракції "говорити - не говорити"? Не було. Чи була рекомендація пану Євгену не спілкуватися з цим каналом? Була. Він перепитував, ми сказали свою позицію, що краще цього не робити, тому що з якою риторикою ти там не виступав би... а специфіка російського телебачення в тому, що це не журналістика... а пропаганда, і щоб ти не сказав, повернеться проти тебе", - сказав Корнієнко журналістам у середу в Києві.

Відповідаючи на уточнювальне запитання, чи буде зроблено якісь оргвисновки щодо Шевченка, Корнієнко сказав: "Фракція не збиралася. У понеділок вирішуватимемо, що далі організаційно робити. Позбавити мандата депутата не можна. Можна зробити якісь організаційні дії. Наприклад, виключити з фракції".

22 жовтня народний депутат від "Слуги народу" Євген Шевченко взяв участь у пропагандистській передачі на російському "1 каналі", де розповів, які погані в Україні націоналісти, звинувативши їх в розпалюванні війни.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ