Політика

"Наш край" обрав нардепів Давиденка та Шахова співголовами – партія оновлюється перед місцевими виборами

Партія "Наш край" на ХХV з'їзді в Києві обрала нових співголів - народних депутатів Валерія Давиденка та Сергія Шахова, а також переобрала на цій посаді Олександра Мазурчака та Антона Кіссе.

"Отже, партію сьогодні очолюють чотири співголови: Олександр Мазурчак, Валерій Давиденко, Антон Кіссе та Сергій Шахов. З'їзд переобрав Олександра Мазурчака на посаду голови Центрального виконавчого комітету", - йдеться в повідомленні прес-служба партії.

За словами співголови "Нашого краю" Олександра Мазурчака, оновлення складу співголів, Центрального виконавчого комітету і політради стало одним із кроків, спрямованих на очищення партії. Наступний крок - посилення партійних лав на місцях.

Він повідомив, що на з'їзді було ухвалено рішення самостійно взяти участь у місцевих виборах й очиститися, суттєво відновивши партійні лави.

"Ми – незалежна політична сила, яка самостійно візьме участь у місцевих виборах. Перед партією стоять нові завдання. Нами підготовлено низку нових ініціатив. Місцеві лідери, голови міст та ОТГ, досвідчені господарники та люди справи, які переважно є у лавах партії як ніколи потрібні своїм громадам. Ми посили своє представництво у Верховній Раді перед місцевими виборами: сьогодні нашу силу у парламенті представляють шість народних депутатів", - зазначив Мазурчак.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ