Політика

Гончарук обговорив із Кличком і т.в.о. голови ДАБІ незаконну надбудову на Майдані, подальшу стратегію боротьби з такими об'єктами

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук зібрав нараду з мером Києва Віталієм Кличком, т. в. о. голови Державної архітектурно-будівельної інспекції (ДАБІ) Олександром Строкачем із метою обговорити незаконну надбудову на одному з будинків на майдані Незалежності в Києві.

"У вихідні радник київського мера Максим Бахматов звернув мою увагу на гучний випадок із незаконною надбудовою в самому центрі столиці. Хтось занадто розумний вирішив добудувати на одному з будинків у центрі Майдану собі дах", - написав Гончарук на своїй сторінці у Facebook у вівторок.

Як він зазначив, під час зустрічі з Кличком і Строкачем було розставлено всі крапки над "і": хто має нести відповідальність за ситуацію, що склалась, які конкретні дії потрібно потрібні для вирішення цієї проблеми.

"Якщо ми не готові зараз знести цю шпаківню на Майдані, то про яке комплексне вирішення проблеми недобудов у всій країні може йти мова? А за моїми оцінками в Києві декілька сотень таких об’єктів, в масштабах України до тисячі. Що з цим всім робити? Обговорили на нараді подальшу стратегію боротьби з незаконними забудовами. Плюс започаткуємо практику регулярних нарад зі звітуванням про поточний стан справ", - резюмував Гончарук.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ