Політика

Зеленський: Я не обвинувачуватиму Порошенка, але він відповість за все, що зробив перед правоохоронними органами

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що його попередник на цій посаді нестиме відповідальність за свої дії на посаді глави держави, і цим опікуватимуться правоохоронні органи.

"Пан Порошенко відповідатиме за все, що він зробив, і я навіть не хочу на це впливати. З цим розбиратимуться правоохоронні органи", - сказав він під час спілкування з журналістами у рамках прес-марафону в четвер у Києві.

Що стосується міжнародних відносин, то, як вважає Зеленський, "втома багатьох країн від України сформована повністю командою Порошенка".

На переконання президента, Порошенко продовжує вважати себе главою країни, "це велика психологічна травма... у кожній демократичній країні одна влада йде, інша приходить".

Зеленський повідомив, що п'ятий президент України неодноразово хотів із ним зустрітися. "Я сказав йому, що я дійсно хочу почути, що я хочу бути в діалозі... а я чую тільки одне, що він обвинувачує нас, мене за все, що відбувається у світі, ні за що не хоче нести відповідальності", - сказав Зеленський .

Він підсумував: "Я не буду його ні в чому обвинувачувати, я прийняв Україну з усім тим, що було".

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ