Політика

Зеленський заявив, що влада України має план Б щодо врегулювання конфлікту на Донбасі

 Президент України Володимир Зеленський заявив, що керівництво країни має кілька планів із врегулювання конфлікту на Донбасі.

"У нас є план Б. Я не хочу про нього зараз говорити", - сказав він під час спілкування з журналістами у рамках прес-марафону в четвер у Києві.

Зеленський також заявив, що Україна втратить підтримку Заходу, якщо не виконуватиме Мінських угод, і "може залишитися наодинці з Росією".

Як повідомлялося, 4 жовтня міністр закордонних справ України Вадим Пристайко заявив, що керівництво країни має плани А та Б із врегулювання ситуації на Донбасі.

"Специфіка моєї роботи не дозволяє розповісти вам усе, що планується в закритих кабінетах, але повірте мені, що у нас є і план А, і план Б", - заявив Пристайко в ефірі одного з телеканалів.

При цьому він наголосив, що в українського уряду нині є необхідність переглянути "нашу стратегію і нашу тактику".

"Усі ці плани... розроблені та запропоновані президенту. І це його завдання, тієї людини, яку ви обрали президентом, прийняти ці складні, неприємні, важкі рішення, які потім доведеться, напевно... пояснювати усім", – підсумував міністр закордонних справ.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ