Політика

Арахамія розцінює згоду на "формулу Штайнмаєра" як технічний крок для переходу від "мінського" до "нормандського" формату

Лідер парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія переконаний, що згода України на "формулу Штайнмаєра" - це технічний крок, необхідний для переходу переговорів із врегулювання ситуації на сході України в "нормандський формат".

"Це просто технічний крок, щоб перейти в нормандський формат. Усі люди кажуть, кого я запитував, що треба перейти в нормандський формат. Ми зараз не в нормандському форматі, ми - в мінському форматі", - сказав Арахамія журналістам у кулуарах Верховної Ради в середу.

Пізніше, відповідаючи на запитання агентства "Інтерфакс-Україна", яка буде доля мінського формату після переходу в нормандський, депутат сказав: "Я не знаю - це до фахівців треба".

Він також наголосив: "Немає жодного навіть натяку на якусь там капітуляцію і порушення інтересів України... Зараз я можу гарантувати, що все нормально".

Парламентарій також повідомив, що на зустрічі членів його фракції з президентом Володимиром Зеленським був і глава Офісу президента Андрій Богдан. "Фракція зустрічалася з президентом і з Богданом, з комунікаційною командою", - сказав Арахамія.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ