Політика

У "Голосі" закликали Зеленського пояснити суть "формули Штайнмаєра" на засіданні Ради

Партія "Голос" закликала президента України Володимира Зеленського пояснити суть "формули Штайнмаєра" на засіданні Верховної Ради, повідомила прес-служба політсили.

"Партія "Голос" вимагає проведення закритого засідання парламенту, на якому президент Зеленський повинен пояснити: який документ підписаний в Мінську і на які поступки готовий піти президент", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначили, що "з наявної інформації неможливо зрозуміти: хто і яких домовленостей досяг з країною-агресором під виглядом реалізації неіснуючої "формули Штайнмаєра".

У політсилі підкреслили, що вони категорично проти проведення виборів на окупованих територіях Донбасу без повного безумовного контролю української держави за українсько-російським кордоном.

"Будь-які вибори можливі тільки за умови дотримання повної безпеки громадян. Безпека можлива тільки за умови повного контролю над кордоном. Якщо контролю за кордоном не буде, вибори не можна вважати ні демократичними, ні безпечними, ні вільними, навіть якщо такими їх назвуть міжнародні експерти", - зазначили в прес-службі партії.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ