Політика

Лише третина британців підтримує вихід з ЄС без угоди 31 жовтня - опитування

Біля 34% підданих Великої Британії підтримують перспективу виходу з Євросоюзу без укладеної з Брюсселем угоди, запланованої на 31 жовтня 2019 року, пише газета Independent з посиланням на опитування компанії BMG Research.

При цьому майже половина опитаних (49%) вважають, що якщо прем'єр-міністру країни Борису Джонсону не вдасться укласти з Брюсселем нову угоду, то йому краще відкласти Brexit або ж організувати новий референдум.

Окрім того, тільки одна п'ята всіх респондентів вважають, що Джонсону вдасться домогтися від Брюсселя підписання нової угоди, інші ж налаштовані стосовно цього питання, песимістично.

Велика Британія готується вийти з Євросоюзу 31 жовтня 2019 року. Водночас, британський парламент так і не прийняв угоду щодо Brexit, узгоджену попереднім прем'єр-міністром країни Терезою Мей з Брюсселем. Нинішній прем'єр Борис Джонсон готовий внести зміни до угоди, щоб провести її через парламент, однак Брюссель неодноразово заявляв, що не має наміру заново вести переговори стосовно пунктів, які не влаштовують британських політиків.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ