Політика

Група з підготовки першого засідання нової ВР обговорить питання кількості парламентських комітетів - Разумков

Робоча група з підготовки першого засідання Верховної Ради IX скликання обговорить, зокрема, і питання кількості парламентських комітетів у новому парламенті, повідомив обраний народним депутатом від партії "Слуга народу" Дмитро Разумков.

"Це буде організаційна зустріч. Деякі пропозиції виходитимуть від нас, деякі, я упевнений, будуть від наших колег", - розповів Дмитро Разумков журналістам перед початком зустрічі.

Обраний народним депутатом від партії "Європейська солідарність" голова фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді VIII скликання Артур Герасимов повідомив журналістам, що "Європейську солідарність" у робочій групі з підготовки першого засідання ВР IX скликання представлятиме він та Ірина Геращенко.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", партію "Батьківщина" в робочій групі представляють Іван Крулько та Андрій Кожем'якін, від "Голосу" - Ярослав Железняк.

За 20 хвилин до початку засідання робочої групи журналісти чекають поки що біля 5-го під'їзду будівлі Верховної Ради, де проходять майбутні депутати.

Як анонсувалося, засідання робочої групи відбудеться в конференц-залі (розташована в підвалі будівлі парламенту), передбачається, що журналісти розмовлятимуть з членами робочої групи в кулуарах на третьому поверсі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ