Політика

Зеленський звільнив призначених Порошенком заступників голови Держприкордонслужби Греська та Пімєнова

Президент України Володимир Зеленський своїми указами звільнив першого заступника керівника Державної прикордонної служби Юрія Греська та заступника голови прикордонвідомства Артура Пімєнова.

"Звільнити Греська Юрія Петровича з посади першого заступника голови Державної прикордонної служби України", - йдеться в указі президента №582/2019 від 6 серпня, оприлюдненому на сайті глави держави.

Іншим своїм указом (№583/2019 від 6 серпня), оприлюдненим на сайті президента слідом за попереднім, Зеленський звільнив Пімєнова з посади заступника керівника Держприкордонслужби України.

Як повідомлялося, Греська було призначено першим заступником голови Державної прикордонної служби замість Василя Серватюка 10 квітня 2019 року указом п'ятого президента України Петра Порошенка №115/2019. Раніше він обіймав посаду директора Департаменту охорони держкордону Держприкордонслужби.

Пімєнова було призначено заступником голови Державної прикордонної служби указом Порошенка №438/2018 від 27 грудня 2018 року. До цього призначення він обіймав посаду директора Департаменту оперативної діяльності прикордонвідомства.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ