Політика

Зеленський відвідає Івано-Франківську область і представить нового голову обладміністрації в п'ятницю

Президент України Володимир Зеленський перебуватиме з робочою поїздкою в Івано-Франківській області в п'ятницю, 2 серпня.

Як повідомляється на офіційному сайті глави держави, Зеленський візьме участь у нарадах із реконструкції терміналу та інфраструктури аеропорту в обласному центрі та розвитку регіону Українських Карпат.

Також глава держави огляне один із зруйнованих повенями мостів і візьме участь у нараді щодо їх відновленню.

Крім того, Зеленський представить нового голову обласної державної адміністрації.

Як повідомлялося, 11 червня Зеленський звільнив 15 голів обласних державних адміністрацій, зокрема Івано-Франківської, і того самого дня призначив тимчасово виконувачем обов'язки голови цієї обладміністрації Марію Савку.

На початку липня Зеленський заявив, що призначить одного з кандидатів на посаду голови Львівської обласної державної адміністрації Дениса Шмигаля на посаду голови Івано-Франківської обладміністрації. 27 липня Кабмін погодив це призначення.

Денис Шмигаль, 1975 року народження, львів'янин. У січні 2018 року став директором Бурштинської ТЕС (ПАТ ДТЕК "Західенерго"). До цього обіймав посаду голови департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської облдержадміністр

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ