Політика

Трамп привітав Келлі Крафт із затвердженням на посаді постпреда США при ООН

Американський президент Дональд Трамп у четвер направив привітання на адресу Келлі Крафт, затвердженої Сенатом США на посаді постійного представника США при ООН.

"Вітаю Келлі Найт Крафт із Кентуккі в зв'язку з її затвердженням постпредом при ООН. Після настільки чудової служби на посаді посла (США - ІФ) у Канаді, і видатної роботи незалежно від складності завдань, Келлі буде чудовою в ООН. Переможниця!" - написав Трамп на своїй сторінці у Twitter.

Посада постпреда США при ООН була вільна протягом семи місяців. Нині виконує обов'язки постпреда США при ООН дипломат Джонатан Коен.

Крафт на посаду в ООН висунув президент Дональд Трамп після того, як попередній кандидат Гезер Ноєрт зняла свою кандидатуру. Попередній постпред США при міжнародній організації Ніккі Гейлі пішла у відставку наприкінці 2018 року.

Демократи в процесі затвердження критикували Крафт, яка є політичним призначенцем, за брак досвіду у зовнішній політиці. Вони також заявляли, що Крафт під час перебування послом в Канаді нехтувала своїми обов'язками і була відсутня в цій країні більше ніж 350 днів за 21 місяць роботи.

Разом зі своїм чоловіком Джо Крафтом Келлі була великим спонсором Республіканської партії.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ