Політика

Аваков відкинув звинувачення Порошенка в тому, що поліція працювала проти його партії на виборах

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков відкинув звинувачення п'ятого президента країни Петра Порошенка в тому, що поліція на позачергових парламентських виборах працювала проти його партії "Європейська солідарність".

В інтерв'ю інтернет-виданню "Українська правда" на запитання, чи задоволений він результатом партії "Європейська солідарність" на позачергових парламентських виборах, Порошенко, зокрема, відповів: "Чи можу я сказати, що була робота проти нас? Була. Була робота проти нас поліції".

У свою чергу Аваков написав у Twitter: "В інтерв'ю УП Порошенко безсоромно бреше, виправдовуючи свою поразку на виборах тим, що проти нього "була робота поліції".

Він зазначив, що МВС і поліція працювали на чесні вибори і на Україну в цілому, а не на Порошенка.

"На жаль, для Порошенка брехати - як дихати - і тому він програє!", - додав Аваков.

На своїй сторінці в соцмережі Facebook глава МВС написав, що Порошенко поставив країну на межу невіри, і тому "не шкода його". "Хоч і за свавіллям його "кінчати" не правильно і не можна. Не дозволити це завзятим - важливо... А ось те, за що заслужив відповідати, - нехай відповідає, не шкода", - зазначив він.

При цьому Аваков переконаний, що українці не мають іншого виходу, як бажати успіху команді нового президента України Володимира Зеленського. "І у нас у всіх: і скептиків, і розумників, і романтиків, і досвідчених - немає іншого виходу - як бажати успіху Зе! І допомагати йому!", - написав міністр.

За результатами опрацювання 100% електронних бюлетенів "Європейська солідарність" на четвертому місці після партій "Слуга народу", "Опозиційного блоку - За життя" та "Батьківщини". Отже, партія отримає 25 місць у парламенті.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ