Політика

Трампа знову звинуватили в расизмі

Президент США Дональд Трамп знову опинився в центрі скандалу у зв'язку зі своїми різкими заявами. Як повідомляє "Бі-бі-сі", його недавні слова про місто Балтімор викликали обурення і підозри в расизмі.

Американський лідер нещодавно заявив, що найбільше місто штату Меріленд, більшість населення якого - чорношкірі, - це огидна щуряча діра.

Коли його слова викликали обурення, Трамп заявив, що не намагався образити нікого на расовому ґрунті, а конгресмен від Меріленда Елайджа Каммінгс (також чорношкірий) жахливо працює на своїй посаді, нічого не роблячи для людей.

Відповідаючи на критику голови палати представників Ненсі Пелосі, Трамп написав в твіттері, що демократи завжди намагаються все звести до расизму, коли не можуть виграти суперечку за допомогою фактів.

Раніше президент США обрушився з критикою на чотирьох жінок-конгресменів, представників Демократичної партії США, заявивши, що їм потрібно виїхати до себе на батьківщину і зайнятися наведенням порядку в тих країнах, які є їхньою батьківщиною. Пізніше він заявив, що всім, кому не подобається політика США, слід залишити цю країну. Ці його слова також викликали звинувачення в расизмі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ