Політика

Зеленський зажадав від в.о. голови Миколаївської ОДА Боня написати заяву за власним бажанням, чиновник погодився

Президент України Володимир Зеленський під час робочої подорожі до Миколаївської області зажадав, щоб виконувач обов'язки голови обласної державної адміністрації В'ячеслав Бонь написав заяву про звільнення за власним бажанням, на що останній відповів згодою, повідомляє місцеве інтернет-видання "НикВести".

"Ви ж працюєте на них (на жителів Миколаївської області - ІФ)! Ваша зарплата - це вони платять податки! Ви ж це розумієте? Структурно в голові потрібно все поміняти, щоб зрозуміти, звідки взагалі гроші. Якби ви не були першим замом - я вам повірив би. А ви були першим замом, все прекрасно знаєте. Всі говорять, Миколаїв - бандитське місто! Чому? Ви всі живете в цьому місті. Всі говорять: лети до Миколаєва - це саме бандитське місто. Це нормально? Люди нормальні. Чиновники поводяться, як бандити, що тут не зрозуміло?" - сказав Зеленський в обласному центрі, звертаючись до Боня.

При цьому, в.о. голови Миколаївської ОДА, відповідаючи на запитання видання, підтвердив, що не планував працювати у команді Зеленського.

"А навіщо ви працюєте? Так напишіть заяву! Усе, повирішували. Так же тут у Миколаєві?" - сказав президент в.о. голови ОДА.

У відповідь на це Бонь сказав: "Якщо потрібно написати заяву за власним бажанням - я його сьогодні готовий написати".

"Так, пишіть! Домовилися", - відреагував глава держави.

Як повідомлялося, Зеленський призначив В'ячеслава Боня тимчасово виконувачем обов'язки голови Миколаївської ОДА 11 червня поточного року.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ