Політика

"Слуга народу" готова люструвати Данилюка і Абромавічуса

Партія "Слуга народу" готова люструвати членів своєї команди Айвараса Абромавічуса, Олександра Данилюка та Вадима Пристайка в разі розширення закону про очищення влади на посадових осіб часів президентства Петра Порошенка, повідомив керівник передвиборчого штабу політичної сили Олександр Корнієнко.

"Ну, тут ліс рубають - летять тріски. Якщо ми приймемо загальний принцип, то я думаю, що наші учасники команди зрозуміють, що це командна історія. Треба буде цьому загальному принципу підкоритися", - сказав Корнієнко в інтерв'ю "Радіо Свобода" в суботу.

Він заперечує, що це буде не по-людськи щодо членів команди президента.

"Закон треба спочатку написати. Я впевнений, що в Офісі президента цим вже займаються. Далі нам належить його прочитати, зрозуміти. Будуть, можливо, якісь правки. Зрозуміло, що ми будемо його якомога швидше приймати і писати такі перехідні положення, щоб він якомога швидше працював", - заявив керівник передвиборчого штабу партії "Слуга народу".

Зеленський пропонує заборонити займати державні посади людям, які працювали на керівних посадах в державних органах з 23 лютого 2014 до 19 травня 2019.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ