Політика

Сліпачук заявляє про спроби тиску "навколопартійних діячів" на ЦВК

Голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук заявляє про спроби дестабілізувати роботу ЦВК за допомогою інформаційних атак.

"Зараз усе частіше з'являються інформаційні вкидання та провокації, спрямовані на дискредитацію як особисто мене як голови Центральної виборчої комісії, так і на адресу інших членів ЦВК, навіть їхніх сімей. Усі ці інформаційні нападки, тиск спрямовані виключно на те, щоб дестабілізувати роботу Центральної виборчої комісії та викликати недовіру українців до комісії та її керівництва, до того, що вона робить", - сказала вона на засіданні Центрвиборчкому в понеділок.

Голова комісії наголосила, що "медійні істерики" спрямовані на нагнітання ситуації і є провокаційними.

Сліпачук додала, що ті, хто займається "замовним медіакілерством", мають розуміти, що в інформаційному суспільстві не вдасться приховати замовників.

"Усе це отримуватиме належну оцінку правоохоронних органів", - заявила голова ЦВК.

"Такими самими провокаціями виглядають і спроби провести зі мною нестандартні консультації з боку деяких навколопартійних діячів із метою схилити ЦВК до того чи іншого рішення. Я запевняю (це єдина думка всіх членів Центральної виборчої комісії) - за рамки закону ЦВК не вийде", - зауважила Сліпачук.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ