Політика

Аваков обговорив із головою місії ОБСЄ/БДПЧ забезпечення правопорядку на виборах до ВР

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков обговорив із делегацією місії ОБСЄ/БДІПЛ зі спостереження за позачерговими парламентськими виборами в Україні на чолі з Альбертом Йонссоном процес гарантування правопорядку і безпеки під час виборів, запланованих на 21 липня.

Як повідомляється на сторінці МВС в соцмережі Facebook, Аваков розповів, що наразі МВС виконує превентивну роботу з громадськістю та кандидатами в народні депутати.

"Проведено масштабну підготовчу роботу та тренінги для всіх підрозділів системи МВС. Відпрацьовуємо алгоритми дій, які допомагають контролювати ситуацію. Враховуємо досвід роботи на попередніх виборах президента України. Загалом ситуація цілком спокійна та контрольована. Серйозних інцидентів ми не бачимо. Посилено працюють фахівці кіберполіції для запобігання можливим кібератакам", - зазначив міністр.

Він запевнив у здатності рішуче протистояти будь-яким спробам дестабілізації та незаконним методам передвиборчої боротьби. "МВС налаштоване на забезпечення правопорядку та законності виборчого процесу на всіх його етапах. Розраховуємо на подальшу підтримку міжнародних партнерів, а також ефективну та об’єктивну роботу спостерігачів", - наголосив Аваков.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ