09:20 26.06.2019

Вашингтон виділить Києву $4 млн на поліпшення захищеності військових складів на території України - українське посольство

1 мин читать

Представники українсько-американської групи з питань нерозповсюдження та експортного контролю на засіданні у Вашингтоні підписали Меморандум про надання США допомоги Україні у сфері зберігання боєприпасів на суму $4 млн, повідомили в українському посольстві у Вашингтоні.

"Т.в.о. директора Департаменту міжнародної безпеки МЗС України Руслан Німчинський і помічник держсекретаря США з військово-політичних питань Кларк Купер у присутності посла України в США Валерія Чалого підписали Меморандум про надання Сполученими Штатами допомоги Україні у сфері зберігання боєприпасів, яким передбачається виділення американською стороною не менш як $4 млн на поліпшення захищеності військових складів на території України", - сказано в повідомленні на сторінці посольства у Facebook.

Під час відкриття засідання посол України в США Валерій Чалий зазначив зростаючу довіру між двома країнами, зокрема "в чутливих сферах, і роль робочої групи у поглибленні відносин стратегічного партнерства між двома державами".

Засідання українсько-американської робочої групи з питань нерозповсюдження та експортного контролю проводяться двічі на рік, почергово у Києві та Вашингтоні, є важливим двостороннім форумом для обговорення взаємодії між державами в сфері міжнародної безпеки, запобігання розповсюдженню зброї масового знищення та засобів її доставки, контролю технологій, чинної санкційної політики в контексті протидії російській агресії.

ЕЩЕ ПО ТЕМЕ:

РЕКЛАМА

ПОСЛЕДНЕЕ

Польша является примером для Украины в реформе местного самоуправления - Верещук

Байден с небольшим перевесом опережает Трампа по результатам опроса

Зеленский заявил о наличии существенного объема средств на текущий год для всех регионов страны в рамках программы "Сделано в Украине"

Кулеба: визит главы МИД Украины в Индию - первый за последние 7 лет, цель - укрепление украинско-индийских отношений

"УДАР Виталия Кличко" в Киевсовете требует от центральной власти вернуть прибрежную полосу озера Министерка громаде Киева

Оппозиция требует обеспечить полноценную работу парламента – заявление "Евросолидарности".

Кулеба поговорил по телефону с министром иностранных дел Кот-д'Ивуара

Кулеба провел разговор с Боррелем, призвал к скорейшей поставке Украине дополнительных систем "Patriot" и других ПВО, способных сбивать баллистику

Президент ПА НАТО обещает сделать все, чтобы Украина стала 33-м членом Альянса

Глава МИД Литвы осудил просьбы украинцам "сидеть сложа руки, когда крылатые ракеты падают на их семьи"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА