Політика

Ми боротимемося за наш Крим до перемоги - Порошенко на зустрічі з батьком викраденого кримчанина

Лідер партії "Європейська солідарність", п'ятий президент України Петро Порошенко зустрівся з батьком викраденого російськими силовиками в Криму Ервіна Ібрагімова Умером Ібрагімовим і запевнив його, що має намір і надалі боротися за повернення Криму, повідомляє прес-служба партії.

"Для мене історія Умера Ібрагімова - не просто історія боротьби. Його історія про те, що таке капітуляція і "зате не стріляють". Окупанти ніколи не зупиняються, вони катують наших людей у Криму і на Донбасі, забираючи в них найдорожче. Ми заплатили занадто високу ціну, щоби пробачити і забути. І я попросив Умера Ібрагімова передати усім нашим побратимам в Криму, що ми ніколи не пробачимо і не здамося, і боротимемося за наш Крим до перемоги", - цитує лідера партії прес-служба.

У повідомленні також зазначається, що Ібрагімов летить до Португалії на футбольний матч імені його сина, який організовує українська діаспора, і Порошенко допоміг організувати поїздку.

Прес-служба нагадує, що у 2016 році підконтрольні РФ силовики викрали Ервіна Ібрагімова, й досі немає відомостей про його місцезнаходження, окупаційна влада не розслідує викрадення. При цьому батькові викраденого кримчанина неодноразово погрожували.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ