Політика

"Слуга народу" теоретично може створити коаліцію з партією "Голос" у ВР нового скликання - Разумков

 Голова партії "Слуга народу" Дмитро Разумков допускає створення коаліції цієї політсили з партією "Голос" Святослава Вакарчука у Верховній Раді нового скликання.

"Питання ж не з ким ти об'єднуватимешся, питання - навіщо ти об'єднуватимешся. Якщо ті завдання і цілі, які вони ставитимуть перед собою, співпадуть із ціннісними базисами партії "Слуга народу", то, теоретично, об'єднання можливе", - сказав Разумков під час прямої лінії в "КП в Україні" (відповіді опубліковано в друкованій версії видання в четвер), відповідаючи на запитання про те, що об'єднання з партією "Голос" - це утопія.

Крім того, на запитання, чи планується об'єднання з тими, хто вже був депутатом, він сказав: "З ким ми об'єднуватимемося, я вам зараз не відповім. Я хотів би побачити, за кого проголосує українське суспільство, і з тими, за кого люди проголосують, нам буде по дорозі".

Згідно з даними останніх опитувань, до Верховної Ради проходять п'ять політсил, лідирує партія "Слуга народу". "Голос" Святослава Вакарчука долає 5-відсотковий бар'єр.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ