Політика

Тимошенко: Наша команда готова дати країні швидкий результат

Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що в новому парламенті повинна бути створена коаліція дій, а коаліційна угода має базуватися на основі розробленого її партією "Нового курсу" - чіткого плану порятунку України.

"Ми запропонували створити коаліцію дій і припинити розмови про реформи і мрії. В основу коаліції дій ми повинні покласти коаліційну угоду, яка називається "Новий курс". Це та програма, яка у нас є і яка передбачає план-графік. Там є певні показники, на який результат ми виходимо. Наприклад, 7% зростання економіки на рік. Жодна партія не має такого професійного всеосяжного плану для України", - заявила Тимошенко під час прямого ефіру на телеканалі NewsOne в четвер увечері.

Політик підкреслила, що не можна втрачати часу, а необхідно швидше приступати до роботи. "Існує багато заяв, розмов, меморандумів, але це білий шум, а треба діяти і дати людям результат", - додала Тимошенко.

Також вона зазначила, що якщо новому президенту разом із новим парламентом і урядом вдасться реалізувати план відродження України, "то за 5 років ми будемо жити так, як Польща сьогодні".

"Ми поставили собі таке завдання. І ми будемо мати не менше 7% зростання економіки на рік", - запевнила Тимошенко.

Голова партії спрогнозувала, що до коаліції можуть увійти "Слуга народу", "Батьківщина" і "Голос".

Водночас вона зазначила, що в разі входження в коаліцію, "Батьківщина" не піде в опозицію, а навпаки, допомагатиме всіма силами: "Наш досвід і знання, як діяти щодня для порятунку країни, - ми будемо всім допомагати команді президента".

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ